GENOCIDE 3G +

 

GENOCIDE 3G (3RD GEN TECHNOLOGY) XTREME MUSCLE SHRED CYCLE

THE SYSTEMATIC DESTRUCTION OF YOUR WEAKNESS

 

  • XTREME LEAN MUSCLE SUPPORT PROPERTIES
  • XTREME IGF-1 GROWTH SUPPORT PROPERTIES
  • XTREME MUSCLE HARDENING SUPPORT PROPERTIES
  • XTREME STRENGTH, POWER & RECOVERY SUPPORT PROPERTIES
  • XTREME ANTI-CATABOLIC SUPPORT PROPERTIES
  • XTREME MUSCLE PRESERVING SUPPORT PROPERTIES
  • XTREME THERMOGENIC / SHRED SUPPORT PROPERTIES

 

 
 
$129.99
 
*

DESCRIPTION

USAGE & WARNINGS

SUGGESTED USE:
As a dietary supplement take 1 Capsule twice daily with food. Preferably with meals that contain some form or another of healthy fats to help increase absorption. (Including but not limited to - omega oils, fish oils, mcts, flax seeds, eggs, nuts, seeds, avocados, ect.) For XTREME results, athletes may take an additional capsule daily with food. Due to GENOCIDE’s enhanced recovery properties, athletes should train twice as hard and twice as long as they normally would while taking this product to achieve maximum results. Make sure your diet and food plan is in a deficit of at least 500 – 750 calories during this Cycle to achieve maximum results. This product may be safely STACKED with ESTRABOLIC for even more INSANE GAINS! (Note: - Never Exceed 4 Capsules in a 24hr period)


‡ These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.  This product is not intended to prevent, treat, diagnose, or cure any disease.


WARNING: Do not exceed recommended dose listed. This product is not intended for use by any persons under age 18, who are pregnant or lactating, or have serious medical conditions. All persons should consult a physician before using dietary supplements, as individuals may have different supplemental needs. Consumption of this product that is inconsistent with recommended usage may produce adverse side effects. Discontinue use if you have adverse symptoms.
KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN.
KEEP CONTAINER TIGHTLY CLOSED IN A COOL , DRY AND DARK PLACE.



F.A.Q.
  1. Is this product Legal?    Answer:   Yes
  2. Is this product Safe?     Answer:    Yes
  3. Is this product a Pro-Hormone?  Answer: Yes
  4. Does this product require any Liver Protection?  Answer: No although we do recommend taking Safe Cycle (Cycle Support)
  5. Is this product Methylated?  Answer:  No
  6. Will this product show up on a Banned Substance Test?  Answer:  Yes
  7. Is this product approved by USADA, WADA, or the NCAA?  Answer: No
  8. If I am regulated by USADA, WADA, or the NCAA will I test positive for Performance Enhancers? Answer: Yes
  9. How long can I take this product?  Answer: Up to three (3) months
  10. Does this product require a PCT or Post Cycle Therapy?  Answer:  Yes
  11. How long do I need to take the PCT or Post Cycle Therapy? Answer: Cycle On Time = Cycle Off Time.
  12.  Example 3 months of Pro-Hormone = 3 months of PCT.
  13. Can I stack this product with other pro-hormones from Chaotic Labz? Answer: Yes (meaning since our pro-hormones are non-methylated, users can stack multiple products for safe but VERY effective results)
  14. What is the difference between this Pro-Hormone and the ones from the past? Answer: This Pro-Hormone is Non-Methylated (meaning no liver toxicity) and it uses Liposomal Absorption Technology (meaning 90-95% absorption rate vs 5-10% absorption rate from competitors)
  15. What is Liposomal Technology?  Answer: A new pharmaceutical delivery system that makes it possible to take specific hormones, and have them entirely circumvent the destructive route of digestion, and thus have their anabolic properties delivered STRAIGHT into the blood stream. Allowing us to get Injection like results from non-liver toxic oral based hormones.
  16. How does this stack up to Real Steroids?  Answer:  Very Similar except this product is not liver toxic and is a legal and safer alternative to illegal steroids. (especially if you’re buying them off the black market)
Supplement Facts

Click to Enlarge


Product Label

Click to Enlarge


INSTAGRAM

Instagram